Freelance

Als Freelance PHP programmeur ben ik beschikbaar voor projecten.

Mijn laatste PHP project was het nieuw bouwen van een webapplicatie voor de opvang en monitoring van asielzoekers bij de IND in ter Apel. Deze komen in een procedure die maximaal 10 dagen kan duren en waarbij door verschillende onderzoeken wordt vastgesteld of zij in aanmerking komen voor asielaanvraag.

Als zich een calamiteit voordoet moet direkt bekend zijn waar deze mensen zich bevinden en eventueel bij wie zij momenteel in onderzoek zijn. De webapllicatie verschaft daartoe de informatie. Lopende dit project is dit ook nog uitgebreid met een wachtkamer module waarbij de aanwezigen op een groot TV scherm gewaarschuwd worden in welke kamer ze worden verwacht.

Alle onderdelen bij de IND die deelnemen in de procedure zoals de beveiligingals hoofdgebruiker, de marchausse, de vreemdelingenpolitie, advocatuur, geografische afdeling, medische afdeling etc. hebben allemaal hun eigen toegang tot voor hen relevante informatie. Mijn PHP certificering heb ik gedaan in 2007, vanaf 2003 werk ik al met PHP/MySQL.

Van origine ben ik gecertificeerd SAP abap programmeur / technisch consultant en heb jarenlang op basis van detachering gewerkt bij bedrijven als Akzo Nobel, de NAM en de Gasunie. SAP is een bedrijfkundig pakket dat alle bedrijfskundige onderdelen behelst. Ik heb daar maatwerk verzorgt binnen het SAP ERP pakket en was gepecialiseerd in interfacing en workflow. Deze ervaring neem ik mee voor het bouwen van websites of webapplicaties. Ik ben gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Mijn SAP abap certificering heb ik gedaan in 1999. Vanaf 1993 tot en met 2008 heb ik in diverse functies gewerkt met het SAP systeem.

Offerte aanvraag

Indien u een bijlage (attachment) bijvoegd en u krijgt een foutmelding bij de verzending, dan krijgt u ook een waarschuwing dat de bijlage bijgevoegd moet worden. DIT IS NIET VERPLICHT! Het pad naar het bestand kan niet bewaard worden bij verzending van uww offerte aanvraag.

U krijgt z.s.m. antwoord!

Vraag een offerte aan

Vul het het formulier in om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Probeer hierbij o.a. de volgende vragen te beantwoorden:
  • Wat moet er gemaakt worden?
  • Wat is het doel?
  • Wie zijn de gebruikers?
  • Is er al een grafisch ontwerp?
  • Is dat ontwerp ook uitgewerkt in HTML/CSS?
  • Wat zijn de technische eisen?
  • Wat is de beoogde deadline?
  • Moet er op lokatie gewerkt worden?

Formuliervelden

*       = verplicht

***  = als u een bijlage wilt bijsluiten